RETROFIT Display

(v 1.1)

Montering

D67 -> Giotto D6
Frontalmonterad version för eftermontering, samma utskärning av D67-positionsindikatorn.

D45 -> Raffaello D4
Frontmonterad version för eftermontering, samma utskärning som positionsindikatorn D45.

För att ställa in displayens orientering klicka här.

D43 -> Raffaello D4
Frontmonterad version för eftermontering, samma utskärning som positionsindikatorn D43.

D13 -> Raffaello D1
Frontmonterad version för eftermontering, samma utskärning som positionsindikatorn D13.

För montering, klicka här.

Ledningar

För alla ledningar måste gamla elektroniska kort elimineras

Serie DMG D67 -> Giotto D6

Bil
Golvet

Andra styrenheter D67 -> Giotto D6

Kodare DEUM
Bil

Golvet

1 tråd / segment

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

1 Tråd / Golv

De nya TFT-displayerna har menyprogrammerbara ingångar. Börja därför alltid med att ansluta positionskablarna från den lägsta våningen i X01-ingången på TFT-displayen och de andra i de följande ingångarna, och justera sedan förskjutningen. Till exempel, från våning -1, koppla enligt nedan och ställ in förskjutningen till -1

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

MEA-AUTINOR

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

GRÅ

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Signalering

Andra registeransvariga D45 -> Raffaello D4

1 tråd / segment

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Det är möjligt att anpassa inmatningen av servicemeddelanden via en specifik meny(klicka här)

1 Tråd / Golv

De nya TFT-displayerna har menyprogrammerbara ingångar. Börja därför alltid med att ansluta positionskablarna från den lägsta våningen i X01-ingången på TFT-displayen och de andra i de följande ingångarna, och justera sedan förskjutningen. Till exempel, från våning -1, koppla enligt nedan och ställ in förskjutningen till -1

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Det är möjligt att anpassa inmatningen av servicemeddelanden via en specifik meny(klicka här)

MEA-AUTINOR

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Det är möjligt att anpassa inmatningen av servicemeddelanden via en specifik meny(klicka här)

GRÅ

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Det är möjligt att anpassa inmatningen av servicemeddelanden via en specifik meny(klicka här)

Serie DMG D43 -> Raffaello D4

Bil
Golvet

Andra styrenheter D43 -> Raffaello D4

Kodare DEUM
Bil

Golvet

1 tråd / segment

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

1 Tråd / Golv

De nya TFT-displayerna har menyprogrammerbara ingångar. Börja därför alltid med att ansluta positionskablarna från den lägsta våningen i X01-ingången på TFT-displayen och de andra i de följande ingångarna, och justera sedan förskjutningen. Till exempel, från våning -1, koppla enligt nedan och ställ in förskjutningen till -1

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

MEA-AUTINOR

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

GRÅ

I fallet Display + Pilar kommer kablarna C - D - E - F att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Serie DMG D13 -> Raffaello D1

Golvet
Pitagora

Annan controller

Andra styrenheter D13 -> Raffaello D1

1 tråd / segment

I fallet Display + Pilar kommer kablarna B - C - D - E att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

1 Tråd / Golv

De nya TFT-displayerna har menyprogrammerbara ingångar. Börja därför alltid med att ansluta positionskablarna från den lägsta våningen i X01-ingången på TFT-displayen och de andra i de följande ingångarna, och justera sedan förskjutningen. Till exempel, från våning -1, koppla enligt nedan och ställ in förskjutningen till -1

I fallet Display + Pilar kommer kablarna B - C - D - E att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

MEA-AUTINOR

I fallet Display + Pilar kommer kablarna B - C - D - E att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

GRÅ

I fallet Display + Pilar kommer kablarna B - C - D - E att vara kopplade till pilarna. Behöver därför inte kopplas till displayen.

Inställningar

InstallationsnyckelAvsluta / TillbakaMenynyckel för AccessVärdeinställning (>3 sek.)
Menytangenter för navigering

D67 -> Giotto D6

Kodning
Menyn för visningsnavigering är endast på engelska. för att se rätt menyalternativ rekommenderar vi att du ställer in DIDO-webbplatsspråket på engelska.

MENYNMENYALTERNATIVETTILLGÄNGLIGA VALINGÅNGAR
Följetong / PitagoraParallellCANBUS
Input Seriell / 1 tråd per golv / segment
Grå / Binär / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
LjudinställningarVolym (Gong, golvmeddelande, etc.)0-OFF / 1-MIN / 2 / 3 / 4-MAX
Utlösarfördröjning0, 1, ..., 30
MeddelandesekvensGong - Golv - Upp/Ner
AlternativAlternativ för gränssnittVisa konfigurationCOP / LOP / LÄPP
Konfiguration av pilRiktning / Nästa Dir.
Bil på golvetNej / Ja
Gong med INGA pilarNej / Ja
CAN Baudrate250k, 125k, 10k, Auto
Konvertera mezzaninNej / Ja
Motvärde-9 / ... / 0 / ... / +9
Första visualiseringenTom / Noll
Gemensamt urvalNegativt / positivt
PiltypFasta pilar / Rullningspilar
Aktivera AUX-signaler10 + 0 / 6 + 4
Inmatningsfiltrering0 ... 20
Gong från pilarNej / Ja
Brandmännens insats0 (inaktiverad) / 1 (utgångsgolv) / 2 (icke-utgångsgolv)
Skärmsläckare timerInaktiverad / 10-20 / 30-60 / 60-120
GrafikalternativGolv symbolerVisa/dölj
PilarVisa/dölj
Golvsymboler med signalerVisa/dölj
Pilar med signalerVisa/dölj
Automatisk centreradNej / Ja
Justering av talMitten / Vänster / Höger
KerningNej / Ja
Filtrera blinkande signalerNej / Ja
OrienteringLiggande /Stående
Konfiguration av S1-S5-ingångarIngång S1 / ... / S5
Konfiguration av AUX-signalerAUX-signal 1 / 2 / 3 / 4
InformationsskärmPå/ av
Tme-informationsskärm5s / 10s / 15s / 20s
Inställningar för datum och tidNej / Ja
Återställa alla inställningar
USBDisplay -> USB / USB -> Display
Aggiornamento firmware / Firmware uppdatering
?DEMO-lägeNej / Ja
Firmware Ver. / Config. Namn / Felsökningsläge / Livslängd (intern användning)
Inställningar för golvGolv bildVälj bilder
GolvljudNej / Ljudplats 0 / ... / slot 19
Golv symbolerVälj symboler
Gemensam

För alla inställningar av den nya Giotto-displayen, klicka på följande länk.

D45 -> Raffaello D4

Kodning
Gemensam ingång
Ställ in displayens orientering
Konfigurera indata för servicemeddelande

För alla inställningar av den nya Raffaello-displayen, klicka på följande länk.

D43 -> Raffaello D4

Kodning
Gemensam

För alla inställningar av den nya Raffaello-displayen, klicka på följande länk.

D13 -> Raffaello D1

Ställ in gemensam ingång för parallell position

För alla inställningar av den nya Raffaello-displayen, klicka på följande länk.

Download

hänvisningVersionLänk
1.0Download PDF
- Jag är inte så bra på det här.
Eftermontering av D45 och D13 tillagd1.1 (aktuell version)Download PDF
- Jag är inte så bra på det här.
Uppdaterad den 10 gennaio 2024