1. Home
  2. Sovellus/ohjelmisto
  3. Fusion dashboard pilviohjelmisto

Fusion dashboard pilviohjelmisto

Rekisteröityminen Fusion Dashboard -pilviohjelmistoon

Jo ennen kuin näet, miten asennettu laite liitetään ja miten sen kanssa toimitaan, sinun on päästävä Fusion Dashboard -pilvipalveluohjelmistoon rekisteröidäksesi yrityksen, rakennukset, laitteet (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) ja käyttöteknikot.

Avaa linkki https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ ja napsauta vasemmassa yläkulmassa kohdassa "Rekisteröi yrityksesi".
Kun tili on luotu, noudata alla olevia opetusohjelmia juuri ilmoitetuista rekisteröinneistä.

Englanti

Italia

Yrityksen rekisteröinti

Se on järjestelmän ylläpidosta vastaavan yrityksen rekisteröinti

Rakennuksen rekisteröinti

Tässä jaksossa on yksilöitävä hoidettavat laitokset.

Laitteen rekisteröinti

Jokainen DMG Fusion -järjestelmän kanssa yhteensopiva laite on rekisteröitävä ja liitettävä rakennukseen, johon se on asennettu.

Operaattorin rekisteröinti

Tekniset toimijat, jotka yritys on valtuuttanut huoltoon / asennukseen, on rekisteröitävä täällä.

Operaattorin määritys

Viimeinen vaihe on määrittää hallittavat laitteet kullekin operaattorille.

Päivitetty 26 Giugno 2024