1. Home
  2. App/Software
  3. Fusion dashboard cloud software

Fusion dashboard cloud software

Registratie op de Fusion Dashboard cloud software

Nog voordat u kunt zien hoe u het geïnstalleerde apparaat kunt aansluiten en ermee kunt communiceren, moet u toegang krijgen tot de Fusion Dashboard cloud software om het bedrijf, de gebouwen, de apparaten (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) en de bedieningstechnici te registreren.

Ga naar de link https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ en klik linksboven op "Registreer uw bedrijf".
Zodra de account is aangemaakt, volgt u de onderstaande instructies voor de zojuist aangegeven registraties.

Engels

Italiaans

Bedrijfsregistratie

Het is de registratie van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van het systeem

Registratie gebouw

In dit onderdeel moeten de planten worden geïdentificeerd die moeten worden beheerd.

Registratie van apparaten

Elk apparaat dat compatibel is met het DMG Fusion systeem moet worden geregistreerd en gekoppeld aan het gebouw waar het is geïnstalleerd.

Registratie exploitant

De technische operators die door het bedrijf zijn geautoriseerd voor onderhoud/installatie moeten hier worden geregistreerd.

Operator toewijzing

De laatste stap is het toewijzen van de te beheren apparaten aan elke operator.

Bijgewerkt op 26 Giugno 2024