1. Home
  2. App/software
  3. Fusion dashboard cloud-software

Fusion dashboard cloud-software

Registrering på Fusion Dashboard cloud-softwaren

Selv før man ser, hvordan man tilslutter og interagerer med den installerede enhed, skal man have adgang til Fusion Dashboard-skysoftwaren for at registrere virksomheden, bygningerne, enhederne (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) og driftsteknikerne.

Gå ind på linket https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ og klik øverst til venstre på "Registrer din virksomhed".
Når kontoen er oprettet, skal du følge nedenstående vejledninger for de netop angivne registreringer.

Engelsk

italiensk

Registrering af virksomhed

Det er registreringen af den virksomhed, der er ansvarlig for vedligeholdelsen af systemet

Registrering af bygninger

I dette afsnit skal de planter, der skal forvaltes, identificeres.

Registrering af enheden

Hver enhed, der er kompatibel med DMG Fusion-systemet, skal registreres og tilknyttes den bygning, hvor den er installeret.

Registrering af operatører

De tekniske operatører, der er autoriseret af virksomheden til vedligeholdelse/installation, skal være registreret her.

Tildeling af operatører

Det sidste trin er at tildele de enheder, der skal administreres, til hver operatør.

Opdateret den 26 Giugno 2024