1. Home
  2. App/programvare
  3. Fusion dashboard-programvare i skyen

Fusion dashboard-programvare i skyen

Registrering på Fusion Dashboard-skyprogramvaren

Allerede før du kan se hvordan du kobler til og samhandler med den installerte enheten, må du få tilgang til Fusion Dashboard-skyprogramvaren for å registrere selskapet, bygningene, enhetene (Pitagora 4.0 / SmartKey plus) og driftsteknikerne.

Gå til lenken https://fusiondashboard.azurewebsites.net/ og klikk øverst til venstre på "Registrer din bedrift".
Når kontoen er opprettet, følg veiledningen nedenfor for registreringene som nettopp er angitt.

Engelsk

italiensk

Firma registrering

Det er registreringen av selskapet som er ansvarlig for vedlikehold av systemet

Byggeregistrering

I denne delen skal plantene som skal forvaltes identifiseres.

Enhetsregistrering

Hver enhet som er kompatibel med DMG Fusion-systemet må være registrert og tilknyttet bygningen der den er installert.

Operatørregistrering

De tekniske operatørene som er autorisert av selskapet for vedlikehold/installasjon skal registreres her.

Operatøroppdrag

Det siste trinnet er å tildele enhetene som skal administreres til hver operatør.

Oppdatert den 26 Giugno 2024