LIVE+-funksjonen

(V 1.0)

Før du installerer produktene våre, anbefaler vi at du konsulterer avsnittet om sikkerhet og bruksforskrifter på lenken nedenfor.

Produktbeskrivelse

LIVE+ er en funksjon som er tilgjengelig på alle DMG Matisse-skjermer basert på MosaicONE-plattformen, og som gjør det mulig å administrere RTSP-videostrømmer (Real Time Streaming Protocol) fra tredjeparter, for eksempel videostrømmer fra IP-kameraer eller klassiske "rtsp://"-URL-adresser.
Håndteringen av disse videoene kan kombineres med PROTECTED FLOOR-funksjonen som er tilgjengelig på DMG 4.0-paneler.

Innstilling av videovinduet i skyprogramvaren MosaicONE

I MosaicONE-skyprogramvaren legger du først til et nytt område (1) i ønsket tema, og deretter legger du til videofunksjonen inne (2).
Posisjons- og størrelsesinformasjonen for området der videostrømmen skal spilles av, overføres automatisk til skjermen under temaoppgraderingen.
Når videoen spilles av, vil den "dekke" alle grafiske elementer bortsett fra retning og posisjon.

Innstilling av videostrømmen

Videostrømmer administreres direkte fra den interne menyen på Matisse-skjermen ("Signal Input"-delen).

Det er mulig å administrere opptil tre videostrømmer fra tre forskjellige kilder, men det vil bare være mulig å se én om gangen.

Velg ett av de tre områdene som er dedikert til videostrømmer for å gå til RTSP-innstillingsdelen.

Videostrøm fra IP-kamera eller URL-adresse

1) Vert: Vertsnavnet til et IP-kamera er en unik identifikator som tilordnes kameraet for å gjøre det mulig å identifisere det og få tilgang til det i nettverket. I dette tilfellet refereres det til IP-adressen.
Hvis du vil spille av en video direkte fra URL-adressen, er det bare dette feltet som trenger å angis (f.eks.: rtsp://192.168.1.2:554__). Sørg for at kilden er for RTSP-videostrømmer.

2) Port: Porten til kameraer som tillater RTSP-videostrømming, er vanligvis port 554 og 88.

3) Brukernavn og passord: Tilgangsinformasjonen til IP-kameraene bestemmes og stilles inn av brukeren, men hver enhet har standardinnstillinger.

4) Sti: Angir videoformatene som støttes av IP-kameraene, det er vanligvis 3:
1) videoMain: hovedstrøm
2) videoSub: sekundær strømming
3) Audio: Kun lydstrømming, ingen videofeed.

Starte en videoavspilling

Når videokilden er stilt inn, er det mulig å matche videoavspillingen med en bestemt hendelse:

5) Fra inngang: I seksjon ( 6) "Signal" er det mulig å velge en fysisk inngang fra en av terminalene på det elektroniske kortet (S1...S5). Videoen spilles av så lenge den valgte inngangen er aktiv.

5) Fra etasje: Det er mulig å knytte videoavspilling til en bestemt etasje ved å angi etasjens identifikasjon (f.eks.: E) i seksjonen ( 6) "Signal".
Matisse-displayet viser videovinduet så snart den innstilte etasjen vises, og holder det aktivt hele tiden.

Forhåndsvisning av videostrømmer

Når alle parametrene for videostrømmen er riktig innstilt, vil en forhåndsvisning i sanntid være tilgjengelig.

Videoovervåkingssystem (beskyttet etasjefunksjon)

LIVE+ er også et enkelt, men effektivt videoovervåkningssystem som allerede er integrert i alle Pitagora 4.0-systemer.
Funksjonen Beskyttet etasje gjør det mulig for passasjerene å overvåke en eller flere "utsatte" utgangsetasjer (f.eks. utgangen til garasjen eller gatenivået) direkte fra DMG Matisse-displayet.
Dørene åpnes kun etter uttrykkelig samtykke fra passasjeren ved hjelp av døråpningsknappen.

Grunnleggende tilkoblingsskjema

A) Kjørekabel
B) Trykk på "Åpne dør"-knappen innen XX sekunder eller vent til heisen går tilbake til forrige etasje.

Generisk beskrivelse av operasjonen

Hvis et anrop er bestilt til en beskyttet etasje, vil systemet følge en forhåndsbestemt prosedyre:
1) Bildet fra kameraet vises på Matisse-displayet i kabinen.
2) Heisen fortsetter sin normale drift inntil den når den beskyttede etasjen.
3) Ved ankomst til den beskyttede etasjen forblir de automatiske heisdørene lukket, og bildet fra kameraet forstørres.
4) I en programmerbar tidsperiode på 5 til 10 sekunder kan brukeren i kabinen bestemme om dørene skal åpnes eller ikke ved å trykke på "Åpne dør"-knappen.
5) Når den forhåndsbestemte tiden er utløpt, vil heisen betjene neste anrop (hvis det finnes) eller returnere til utgangsetasjen.

Melding om ankomst til etasjen

I MosaicONE-skyprogramvaren er det mulig å knytte en advarsel ved ankomst til en hvilken som helst etasje, og dermed også til en beskyttet etasje.
På denne måten vises også en kontekstuell melding når kameraet aktiveres.
Legg først til et nytt innhold for ankomst til etasjen (1) i ønsket tema, og legg deretter til et bilde inne i det (2).

(Engelsk)
Oppdatert den 3 Luglio 2024