LIVE+ funktion

(V 1.0)

Før du installerer vores produkter, anbefaler vi, at du konsulterer afsnittet om sikkerheds- og brugsadvarsler på nedenstående link.

Beskrivelse af produktet

LIVE+ er den funktion, der er tilgængelig på alle DMG Matisse-skærme baseret på MosaicONE-platformen, og som gør det muligt at styre RTSP-videostrømme (Real Time Streaming Protocol) fra tredjeparter, f.eks. videostrømme fra IP-kameraer eller klassiske "rtsp://"-URL-adresser.
Styringen af disse videoer kan kombineres med funktionen PROTECTED FLOOR, der er tilgængelig på DMG 4.0-paneler.

Indstilling af videovinduet på MosaicONE cloud-softwaren

I MosaicONE cloud-softwaren skal du først tilføje et nyt område (1) i det ønskede tema og derefter tilføje videofunktionen indeni (2).
Oplysningerne om position og størrelse for det område, hvor videostrømmen skal afspilles, overføres automatisk til skærmen under temaopgraderingen.
Når videoen er afspillet, vil den "dække" alle grafiske elementer undtagen retning og position.

Indstilling af videostream

Videostrømme administreres direkte fra Matisse-skærmens interne menu (afsnittet "Signal Input").

Det er muligt at administrere op til tre videostrømme fra tre forskellige kilder, men det vil kun være muligt at se 1 ad gangen.

Vælg et af de tre områder, der er dedikeret til videostrømme, for at komme ind i afsnittet med RTSP-indstillinger.

Videostream fra IP-kamera eller URL-adresse

1) Vært: Et IP-kameras værtsnavn er en unik identifikation, der tildeles kameraet for at gøre det muligt at identificere det og få adgang til det på netværket. I dette tilfælde henvises der til dets IP-adresse.
Hvis du vil afspille en video direkte fra URL-adressen, er det kun dette felt, der skal indstilles (f.eks.: rtsp://192.168.1.2:554__). Sørg for, at kilden er til RTSP-videostrømme.

2) Port: Porten på kameraer, der tillader RTSP-videostreaming, er generelt port 554 og 88.

3) Brugernavn og adgangskode: Adgangsoplysningerne til IP-kameraerne bestemmes og indstilles generelt af brugeren, men hver enhed har sine egne standardoplysninger.

4) Sti: Angiver de videoformater, der understøttes af IP-kameraer, der er normalt 3:
1) videoMain: hovedstrøm
2) videoSub: sekundær streaming
3) Audio: Kun lydstreaming, ingen videofeed.

Start af videoafspilning

Når videokilden er indstillet, er det muligt at matche videoafspilningen med en bestemt begivenhed:

5) Fra indgang: I sektion ( 6) "Signal" er det muligt at vælge et fysisk input fra en af terminalerne på det elektroniske kort (S1...S5). Videoen afspilles, så længe den valgte indgang er aktiv.

5) Fra etage: Det vil være muligt at knytte videoafspilning til en bestemt etage ved blot at indtaste etageidentifikationen (f.eks.: E) i sektionen ( 6 ) "Signal".
Matisse-displayet viser videovinduet, så snart den indstillede etage vises, og holder det aktivt hele tiden.

Forhåndsvisning af videostrømme

Når alle parametre for videostrømmen er indstillet korrekt, vil en forhåndsvisning i realtid være tilgængelig.

Videoovervågningssystem (beskyttet gulvfunktion)

LIVE+ er også et enkelt, men effektivt videoovervågningssystem, som allerede er integreret i alle Pitagora 4.0-systemer.
Funktionen Beskyttet etage giver passagererne mulighed for at overvåge en eller flere "udsatte" udgangsetager (f.eks. udgangen til garagen eller gadeniveau) direkte fra DMG Matisse-displayet.
Dørene åbnes kun efter udtrykkeligt samtykke fra passageren ved hjælp af døråbningsknappen.

Grundlæggende forbindelsesdiagram

A) Kørende kabel
B) Tryk på knappen "Åbn dør" inden for XX sekunder, eller vent på, at elevatoren vender tilbage til forrige etage.

Generisk beskrivelse af driften

Hvis et opkald er booket til en beskyttet etage, følger systemet en forudbestemt procedure:
1) Billedet fra kameraet vises på Matisse-displayet i kabinen.
2) Elevatoren genoptager sin normale drift, indtil den når den beskyttede etage.
3) Ved ankomsten til den beskyttede etage forbliver de automatiske elevatordøre lukkede, og billedet fra kameraet forstørres.
4) I en programmerbar tid fra 5 til 10 sekunder kan brugeren i kabinen beslutte, om dørene skal åbnes eller ej ved at trykke på knappen "Åbn dør".
5) Når den forudbestemte tid er gået, vil elevatoren betjene det næste opkald (hvis det findes) eller vende tilbage til startetagen.

Besked om ankomst til etage

I MosaicONE-skysoftwaren er det muligt at tilknytte en advarselsmeddelelse ved ankomst til enhver etage, derfor også til en beskyttet etage.
På denne måde vises der også en kontekstuel meddelelse, når kameraet aktiveres.
Tilføj først et nyt indhold for etageankomst (1) i det ønskede tema, og tilføj derefter et billede indeni (2).

(Dansk)
Opdateret den 3 Luglio 2024