1. Home
  2. Visuaaliset ja mediajärjestelmät
  3. 2,8 tuuman RAFFAELLO-näyttö

2,8 tuuman RAFFAELLO-näyttö

(v 1.2)

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

Päivitetty EN81-28:2018 -asetukseen.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Hela

Raffaello 2.8"
Hitsatut tapit 1,5÷2 mm:n painikepaneelissa

Takalevyn tapit (1 mm:n painikepaneelille)
Raffaello 2.8"
(EN81-71)
Hitsatut tapit 2÷3 mm:n painikepaneelissa

A) – vain 2 mm paksuuslevy
B1) – 2mm/ 3mm paksuuslevylle
B2) – 1,5 mm paksulevylle

Johdotusohjeet

SIJAINTI JA SUUNTA Tulojohdotus

Pitagora 4.0
DMG CAN -sarjaprotokolla
AUTO
LATTIA

DMG
3-johtiminen sarja

Enkooderi DEUM
Lisätietoja on Encoder DEUM -tukisivulla

DMG
CAN-sarjaprotokolla
Aktivoi CAN-linjan pääte sekä hissiauton sijainnin ilmaisimessa että lattian viimeisessä sijainti-ilmaisimessa.

DMG
3-johtiminen sarja
Muut ohjaimet
Oma CAN-protokolla
Aktivoi CAN-linjan pääte sekä hissiauton sijainnin ilmaisimessa että lattian viimeisessä sijainti-ilmaisimessa.

1 johto / lattia
Enintään 10 kerrosta.

1 Johto / segmenttiEnintään 29 kerrosta (-9, 0, 19)

Harmaa / BinaariEnintään 72 kerrosta (-9, 0, 62)

TKE/MEA/Autinor

HUOLTOVIESTIN johdotus

Rinnakkainen näyttö

CAN-sarjanäyttö (*)

(*) – Palveluviestejä voidaan ohjata myös sarjaväylän kautta kahdella eri tavalla:

AutoLattia
S1Hälytys lähetettyAllarme (legge 13)
S2Tiedonanto perustettuAuto täällä
S4Antipaninen valoPoissa käytöstä

Asetukset

Asennuksen avainPoistu / takaisinKäytä-valikkonäppäintäArvoasetus (>3 sekuntia)
Siirtymisvalikon näppäimet
Yleiset
Näytön navigointivalikko on vain englanniksi; nähdäksesi oikeat valikkokohteet, joita suosittelemme asettamaan DIDO-verkkosivuston kieleksi englanti.

VALIKKOVALIKKOAIHEKÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT VAIHTOEHDOTTULOT
YhdensuuntainenCANBUS
Tulo Sarja / 1 lanka lattiaa / segmenttiä kohti
Harmaa / Binääri / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
AsetuksetKäyttöliittymän asetuksetNäytön kokoonpanoCOP / LOP / HUULI
Nuolen kokoonpanoSuunta / Seuraava Dir.
Auto lattiallaEi / Kyllä
VOIKO SIIRTO250k, 125k, 10k, auto
Muunna mezzanineEi / Kyllä
Siirtymän arvo-9 / ... / 0 / ... / +9
Ensimmäinen visualisointiTyhjä / Nolla
Yleinen valintaNegatiivinen / Positiivinen
Nuolen tyyppiKiinteät nuolet / vieritysnuolet
Ota AUX-signaalit käyttöön10 + 0 / 6 + 4
Syötteen suodatus0 ... 20
Näytönsäästäjän ajastinEi käytössä / 10-20 / 30-60 / 60-120
Graafisen asetuksetFonttiDado / Klassinen lihavoitu / Laguuni / Pistematriisi
Litteä tyyliSymbolin väriValkoinen / Punainen / Oranssi / Sininen / Harmaa / Musta
TaustaväriMusta / Tyynenmeren sininen / Laivastonsininen / Riutta Sininen / Vaaleanharmaa /Valkoinen / Oranssi / Punainen
TarjouksetValkoinen-Vihreä / Valkoinen-Lila / Violetti-Keltainen / Valkoinen-Harmaa
Liukuvärin tyyliTyyliMusta / Valkoinen / Punainen Intohimo / Harmaa hanhi / Siniset sävyt
VäriGalaxy / Ocean Dream 2/1 / Riutta Sininen / Violetti usva / ...
LattiasymbolitNäytä / piilota
NuoletNäytä / piilota
Kiinteiden symbolien sijainnitEi / Kyllä
Suodata vilkkuvat signaalitEi / Kyllä
ViestitilaVuorottelu / kiinteä
SuunnistusVaaka (Horiz.) / Pysty (Vert.) / Rev.Landscape / Rev.Portrait
Signaalitulojen kokoonpanotTulo S1 / S2 / S4
AUX-signaalien määrityksetAUX-signaali 1 / 2 / 3 / 4
Palauta kaikki asetukset
?DEMO-tilaEi / Kyllä
Laiteohjelmistoversio / käyttöikä (sisäinen käyttö)
Kerroksen numerotNumerot / KirjeetValitse numerot / kirjaimet
Koodaus
Raffaellon määrittäminen hissiauton ilmaisimeksi tai lattianilmaisimeksi
1) – Hissiauton sijainnin ilmaisin (oletus)
2) – Hallin sijainnin ilmaisin
Nuolen asetus
1) – Suuntanuolet (oletus)
2) – Seuraavan suunnan nuolet (ohjeet alla)

Seuraavan suunnan nuolet käytössä syötteestä
Nuolet syttyvät vain asentoilmaisimissa, joissa on "NEXT DIRECTION" -tulo.Jos DEUM-kooderi käytetään, katso asianmukainen käsikirja

Seuraavat suuntanuolet paikallisesti ohjelmoitu
Osoitemenettelyn avulla voidaan pysyvästi antaa jokaiselle indikaattorille sen lattian tiedot, johon se on asennettu; tällä tavoin seuraavan suunnan nuolet syttyvät vain lattialla, jossa hissiauto on sijoitettu.

Osoitemenettely

1) – Liitä kaikki asentoilmaisimet ENKOODERI- tai PLAYBOARD-ohjaimeen.
2) – Aseta hissiauto näytön lattialle, joka on ohjattava.
3) – Varmista, että visualisoidut merkit / numerot / kirjaimet ovat halutut.
4) – Pidä ADV-näppäintä painettuna ja odota, että näyttö vilkkuu 3 sekuntia vahvistaaksesi.
5) – Toista menettely jokaiselle kerrokseen.
Jos DEUM-kooderi käytetään, katso asianmukainen käsikirja

CAN BUS -protokollan siirtonopeuden määrittäminen
Välikerrosten visualisointi
Kerrosten määrittäminen OFFSET
Ensimmäisen visualisoinnin määrittäminen
1) – Se ei näytä numeroita
2) – Alin kerros
Rinnakkaisen sijainnin yhteisen tulon määrittäminen
Vieritysnuolien määrittäminen
1) – Kiinteät nuolet
2) – Vieritysnuolet
Ota apusignaalit käyttöön
a) – 10 kerroksen rinnakkaistuloa (X01÷X10) + 0 AUX-signaalit
b) – 6 kerroksen rinnakkaistulot (X01÷
X06) + 4 AUX-signaalia (X07÷X10)

Lattianvaihdon näyttöviiveen määrittäminen
Näytön viive auttaa välttämään visualisointivirheitä lattianvaihdon aikana.
Liitä lattia-asennon ilmaisin kaksipuolisiin ohjaimiin
Parametrin avulla voidaan määrittää näyttö (lattia) ainutlaatuiselle ohjaimelle. Duplex-Light-typologia sisältää 2 ohjainta, joissa on yksi BDU-linja ja enintään 2 näyttöä pääkerroksessa.
Tämä parametri voidaan asettaa vain PITAgora 4.0 -järjestelmän CAN-protokollalla.
0) - Liitetään nostoauton asennon ilmaisimeen.
1) - Näytössä näkyvät MASTER-ohjaimen tiedot.
2) - Näytössä näkyvät SLAVE-ohjaimen tiedot.
3/4/5/6) - Tulevat käyttötarkoitukset.
Ota energiansäästötoiminto käyttöön
"Energiansäästö" -tila vähentää kulutusta tyhjäkäynnillä.
Fontin määrittäminen
Litteän tyylin värin määrittäminen
Liukuvärin tyylin värin määrittäminen
Näytä tai piilota sijainti
Näytä tai piilota nuolet
Määritä symbolien sijainti
Vain vaakasuuntaiset tilat.Jos "Kyllä", symbolit pysyvät kiinteissä asennoissa nuolen tilasta riippumatta.
Signalitatsit (visualisointi)
1) – Kiinteät tai vilkkuvat signalisaatiot (ohjaimesta tulo).
2) – Kiinteät signalisaatiot.
Katselutilan signaloinnin määrittäminen
Näyttösuunnan määrittäminen

Pystyversio: Vain pystysuoraan LIP-käyttöön.
Huoltoviestien syötteiden määrittäminen
Lisäsignaalin määrittäminen
Tehdasasetusten palauttaminen

Näytön alkuperäiset tehdasasetukset palautetaan ja kokoonpanot poistetaan.
Lattian mukautukset
1) Auto lattialla
2) Määritä lattianumerot / kirjeet

Taulukkonäkymä

Raffaello 2,8"

Mitat90x60xh20 mm
100x67xh26 mm (EN 81-71)
Näyttö (katseltava alue)57,6×43,2 mm / 320×240 pikseliä
Virtalähde (sijainnin syöttö)12÷24V DC ±10%
ImeytyminenNÄYTTÖ
12V DC: Max 63mA • 24V DC: Max 46mA
PANIC-VALO
12V DC: Max 60mA • 24V DC: Max 31mA
Ilmaisimien syötteetS1 / S2 / S4:
12÷24V DC ±10% (opto eristetty)
Impedanssi = 3Kohm
Käyttölämpötila-10 °C ÷ +50 °C

Video-opetusohjelma

Grafiikkaparametrien kokoonpano

Siirtymän arvo

Yhteinen ohjelmasuunnittelu

Vianetsintä

Vian kuvaus Raffaello 2,8"
Asennusvirheet Näyttö ei sytyTarkista 12/24VdC-jännitteen olemassaolo.
Varmista, että jännitetyyppi on vaaditun mukainen (tasajännite, ei vaihtuva, ei korjattu).
Tarkista virtaliittimien oikea napaisuus.
Paina PRG-näppäintä ja varmista, että valikko ei tule näkyviin. Tässä tapauksessa näyttö on musta, mutta ilman syöttöä se voi antaa ajatuksen sammuttamisesta.
Näytössä ei näy numeroita ja/tai nuoliaVarmista, että tyyppi ja jännitearvo vastaavat tuloihin tarvittavia arvoja, varmista, että olet asettanut yhteisen tyypin oikein.
Näyttö ei tunnista PRG-näppäimen pitkiä painalluksia.Päivitä näyttö uusimpaan laiteohjelmistoversioon.
Virhesanomista BLOCKED DEVICE INSERT CODEJos tämä viesti tulee näkyviin, kun käynnistät laitteen, se tarkoittaa, että sitä ei avattu vahingossa tuotannon aikana.
Ota yhteyttä DMG:hen.
Näytössä näkyy merkintä "E", jota seuraa numero XTässä tapauksessa se on yleinen virheilmoitus, joka johtuu näytön virheellisestä asetuksesta. Ota yhteyttä DMG:hen
Näytössä on käänteiset värit tai "negatiivinen" vaikutusOta yhteyttä DMG:hen.

Todistukset

ViittausVersioLinkki
Taulukkonäkymässä korjattu virhe1.1Download PDF
(englanti)
Johdotusvirheen korjaus1.2 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
Päivitetty 21 marraskuuta 2023