RETROFIT-näyttö

(v 1.1)

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Hela

D67 -> Giotto D6
Etuasennettu versio jälkiasennusta varten, sama D67-asennonilmaisimen leikkaus.

D45 -> Raffaello D4
Etupuolelle asennettava versio jälkiasennusta varten, sama leikkaus kuin D45-asentotunnistimessa.

Voit asettaa näytön suuntauksen napsauttamalla tätä.

D43 -> Raffaello D4
Etupuolelle asennettava versio jälkiasennusta varten, sama leikkaus kuin D43-asentotunnistimessa.

D13 -> Raffaello D1
Etupuolelle asennettava versio jälkiasennusta varten, sama leikkaus kuin D13-asentotunnistimessa.

Asennusta varten, klikkaa tästä.

Johdotus

Vanhat sähköiset kortit on poistettava kaikista johdotuksista.

Sarja DMG D67 -> Giotto D6

Auto
Lattia

Muut ohjaimet D67 -> Giotto D6

Enkooderi DEUM
Auto

Lattia

1 Johto / segmentti

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

1 johto / lattia

Uusissa TFT-näytöissä on valikosta ohjelmoitavat tulot. Aloita sen vuoksi aina asentojohtojen kytkeminen alimmasta kerroksesta alkaen TFT-näytön X01-tuloon ja muut seuraaviin tuloihin ja säädä sitten offset. Esimerkiksi kerroksesta -1 alkaen johdotetaan seuraavasti ja offset asetetaan arvoon -1.

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

MEA-AUTINOR

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

HARMAA

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Opastimet

Muut ohjaimet D45 -> Raffaello D4

1 Johto / segmentti

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Palveluviestien syötteitä on mahdollista muokata tietyn valikon kautta(klikkaa tästä).

1 johto / lattia

Uusissa TFT-näytöissä on valikosta ohjelmoitavat tulot. Aloita sen vuoksi aina asentojohtojen kytkeminen alimmasta kerroksesta alkaen TFT-näytön X01-tuloon ja muut seuraaviin tuloihin ja säädä sitten offset. Esimerkiksi kerroksesta -1 alkaen johdotetaan seuraavasti ja offset asetetaan arvoon -1.

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Palveluviestien syötteitä on mahdollista muokata tietyn valikon kautta(klikkaa tästä).

MEA-AUTINOR

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Palveluviestien syötteitä on mahdollista muokata tietyn valikon kautta(klikkaa tästä).

HARMAA

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Palveluviestien syötteitä on mahdollista muokata tietyn valikon kautta(klikkaa tästä).

Sarja DMG D43 -> Raffaello D4

Auto
Lattia

Muut ohjaimet D43 -> Raffaello D4

Enkooderi DEUM
Auto

Lattia

1 Johto / segmentti

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

1 johto / lattia

Uusissa TFT-näytöissä on valikosta ohjelmoitavat tulot. Aloita sen vuoksi aina asentojohtojen kytkeminen alimmasta kerroksesta alkaen TFT-näytön X01-tuloon ja muut seuraaviin tuloihin ja säädä sitten offset. Esimerkiksi kerroksesta -1 alkaen johdotetaan seuraavasti ja offset asetetaan arvoon -1.

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

MEA-AUTINOR

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

HARMAA

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit C - D - E - F kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Sarja DMG D13 -> Raffaello D1

Lattia
Pitagora

Muu ohjain

Muut ohjaimet D13 -> Raffaello D1

1 Johto / segmentti

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit B - C - D - E kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

1 johto / lattia

Uusissa TFT-näytöissä on valikosta ohjelmoitavat tulot. Aloita sen vuoksi aina asentojohtojen kytkeminen alimmasta kerroksesta alkaen TFT-näytön X01-tuloon ja muut seuraaviin tuloihin ja säädä sitten offset. Esimerkiksi kerroksesta -1 alkaen johdotetaan seuraavasti ja offset asetetaan arvoon -1.

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit B - C - D - E kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

MEA-AUTINOR

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit B - C - D - E kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

HARMAA

Jos käytössä on näyttö + nuolet, kaapelit B - C - D - E kytketään nuolille. Siksi niitä ei tarvitse kytkeä näyttöön.

Asetukset

Asennuksen avainPoistu / takaisinKäytä-valikkonäppäintäArvoasetus (>3 sekuntia)
Siirtymisvalikon näppäimet

D67 -> Giotto D6

Koodaus
Näytön navigointivalikko on vain englanniksi; nähdäksesi oikeat valikkokohteet, joita suosittelemme asettamaan DIDO-verkkosivuston kieleksi englanti.

VALIKKOVALIKKOAIHEKÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT VAIHTOEHDOTTULOT
Sarja / PitagoraYhdensuuntainenCANBUS
Tulo Sarja / 1 lanka lattiaa / segmenttiä kohti
Harmaa / Binääri / Pos.Sensor
TKE / MEA / Autinor / CAN DMG
ÄäniasetuksetÄänenvoimakkuus (Gong, lattiaviesti jne.)0-OFF / 1-MIN / 2 / 3 / 4-MAX
Käynnistimen viive0, 1, ..., 30
Sanoman järjestysGong - Lattia - Ylös/Alas
AsetuksetKäyttöliittymän asetuksetNäytön kokoonpanoCOP / LOP / HUULI
Nuolen kokoonpanoSuunta / Seuraava Dir.
Auto lattiallaEi / Kyllä
Gong no nuolien kanssaEi / Kyllä
VOIKO SIIRTO250k, 125k, 10k, auto
Muunna mezzanineEi / Kyllä
Siirtymän arvo-9 / ... / 0 / ... / +9
Ensimmäinen visualisointiTyhjä / Nolla
Yleinen valintaNegatiivinen / Positiivinen
Nuolen tyyppiKiinteät nuolet / vieritysnuolet
Ota AUX-signaalit käyttöön10 + 0 / 6 + 4
Syötteen suodatus0 ... 20
Gong nuolistaEi / Kyllä
Palomiesten operaatio0 (ei käytössä) / 1 (ulostulokerros) / 2 (ei-uloskäyntikerros)
Näytönsäästäjän ajastinEi käytössä / 10-20 / 30-60 / 60-120
Graafisen asetuksetLattiasymbolitNäytä / piilota
NuoletNäytä / piilota
Lattiasymbolit signaaleillaNäytä / piilota
Nuolet, joissa on signaalejaNäytä / piilota
Automaattinen keskitinEi / Kyllä
Lukujen tasausKeskellä / Vasen / Oikea
VälistysEi / Kyllä
Suodata vilkkuvat signaalitEi / Kyllä
SuunnistusVaaka / Pysty
S1-S5-tulojen kokoonpanoTulo S1 / ... / S5
AUX-signaalien kokoonpanoAUX-signaali 1 / 2 / 3 / 4
TietonäyttöPäällä / Pois päältä
Info-näytön Tme5s / 10s / 15s / 20s
Päivämäärä- ja aika-asetuksetEi / Kyllä
Palauta kaikki asetukset
USBNäyttö -> USB / USB ->-näyttö
Aggiornamento firmware / Laiteohjelmiston päivitys
?DEMO-tilaEi / Kyllä
Laiteohjelmiston versio / Config. Nimi / virheenkorjaustila / käyttöikä (sisäinen käyttö)
Lattian asetuksetLattian kuvaValitse kuvat
Lattian ääniEi / Äänipaikka 0 / ... / paikka 19
LattiasymbolitValitse symbolit
Yhteinen

Kaikkien uuden Giotto-näytön asetusten osalta napsauta painiketta seuraava linkki.

D45 -> Raffaello D4

Koodaus
Yhteinen tulo
Näytön suuntauksen määrittäminen
Huoltoviestien syötteiden määrittäminen

Kaikkia uuden Raffaello-näytön asetuksia varten napsauta painiketta seuraava linkki.

D43 -> Raffaello D4

Koodaus
Yhteinen

Kaikkia uuden Raffaello-näytön asetuksia varten napsauta painiketta seuraava linkki.

D13 -> Raffaello D1

Rinnakkaisen sijainnin yhteisen tulon määrittäminen

Kaikkia uuden Raffaello-näytön asetuksia varten napsauta painiketta seuraava linkki.

Download

ViittausVersioLinkki
1.0Download PDF
(englanti)
Jälkiasennus D45 ja D13 lisätty1.1 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
Päivitetty 10 Gennaio 2024