1. Home
  2. Elektroniset laitteet
  3. Caruso-puhesyntetisaattori

Caruso-puhesyntetisaattori

(v 1.6)

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

CARUSO on äänisyntetisaattori hisseille, joiden avulla voit toistaa teksti- ja huoltoviestejä viestikirjastosta (8 kieltä + 1 mukautettu).

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevan linkin turvallisuus- ja käyttövasteet- ja käyttökomissioihin.

Yleiskatsaus ja pääominaisuudet

• Tehdasladatut viestit
  • Automaattinen kaksikielinen tila (eli "Ensimmäinen kerros" ja "Premier étage")
  • Manuaalinen kaksoisviestitila (eli "Ensimmäinen kerros" + "Ravintola")
  • Lähtö valinnaiselle ulkoiselle kaiuttimelle (enintään 8 ohmia)
  • USB-portti lisäsanomia ja laiteohjelmistopäivityksiä varten
  • Yövuorotila (Ohjelmoitava äänenvoimakkuuden vähennys)
  • Trimmeri äänenvoimakkuuden säätöä varten
  • 8 opto-eristettyä tuloa, joilla on itsenäinen yhteinen (12/24V AC/DC):
    • 7 konfiguroitava tulo huoltosanomia varten
    • TRIGGER-tulo lattiaviestien toistamiseen

Kokonaismitat mukaan lukien liitäntäkaapeli:

X) – 84 mm

Y) – 125 mm / 143 mm (tukilevyllä)

Johdotusohjeet

Yhteys ohjaimeen

DMG
Pitagora 4.0

Sarjaväylään upotettu käynnistinkomento
DMG
Pitagora V3

Sarjaväylään upotettu käynnistinkomento
Muut ohjaimet
+ DMG-kooderi

Käynnistä tulot DMG-kooderissa (DEUM. M15SER)

Palvelustulojen liittäminen

Palveluviesteille on saatavana 7 syötettä, joissa on itsenäisiä commons-palautteita.

7 ohjelmoitava palvelutuloa: 12/24V ac/dc (optoisoloitu)

Sisäisen / ulkoisen kaiuttimen valinta

Ohjelmointi

Perusohjelmointi

A) – Kunkin tason vaihtoehtojen navigointinäppäimet

B) – Poistu nykytasolta ja palaa korkeammalle tasolle

C) – Pääsy valikkoon ja valinnan vahvistaminen

1) – Paina painiketta päästäksesi valikkoon

2) – Valitse valikon kieli

3) – Valitse viestien kieli

Edistynyt ohjelmointi

ValikkoAsetuksetMuistiinpano
Valikon kieliItaliano / Englanti / Française / Deutsch / Russkiy / Español
Gong lattiallaKäytössä / Ei käytössä
SuuntaviestitSävyt ja viestit / Ei käytössä / Toista viestit / Toista sävyjä
Suuntasanomien ajoitus- Alussa ja lopussa.
- Alussa (suuntanuolet)
- Lopussa (seuraavan suunnan nuolet)
Automaattinen viestitilaViestien kieliItaliano / Englanti / Française / Deutsch / Español
Portugués / Russkiy / Amerikkalainen englanti / Käyttäjäkirjasto
Automaattinen kaksoiskieliItaliano / Englanti / Française / Deutsch / Español
Portugués / Russkiy / Amerikkalainen englanti / Käyttäjäkirjasto / Ei käytössä
(*1)
Manuaalinen sanomatilaEnsimmäinen viesti
lattiavirta
1) - Kielen valinta:

Lattiat - perus (italia)
Lattiat - Advanced (italia)
Lattiat - Basic (suomi)
Floors - Advanced (englanti)
......................
Ei viestiä
2) - Viestin valinta:

Viestit-kirjasto
(*2)
Toinen viesti
lattiavirta
(*3)
Ensimmäinen viesti
palvelun syötteet
1) - Syötteen valinta:

Palvelu 1
Palvelu 2
Palvelu 3
Palvelu 4/B
Palvelu 4/A
Palvelu 5/B
Palvelu 5/A
2) - Kielen valinta:

Lattiat - Basic (suomi)
Floors - Advanced (englanti)
Palvelu - Basic (suomi)
Palvelu - Edistynyt (englanti)
...................... Ei, ei.
......................
Ei viestiä
3) - Viestin valinta :

Viestit-kirjasto
4) - Tilan valinta:

- Yksi
- Jatkuva
Toinen viesti
palvelun syötteet
Yökaiuttimen äänenvoimakkuuden vaimennus 1) - Syötteen valinta:

Palvelu 1
Palvelu 2
Palvelu 3
Palvelu 4/B
Palvelu 4/A
Palvelu 5/B
Palvelu 5/A
Poistettu käytöstä
2) - Äänenvoimakkuuden valinta:

Matala taso: -20 dB
Keskitaso: -10 dB
Poista kaiutin käytöstä
Kaiuttimen äänenvoimakkuusMatala: 30 - 50 dB
Keskikoko: 50 - 70 dB
Korkea: 70 - 90 dB
(*4)
Poista käyttäjän muisti!Poistaa kaikki käyttäjän syöttämät mukautetut tiedot (*.mp3, *.wav, *.cs2).

(*1) – Jos tämä on käytössä, toinen kieliviesti toistetaan ensimmäisen jälkeen.

(*2) – Voit muuttaa ensimmäisen viestin, joka liitetään automaattisesti "Viestien kieleen".

(*3) – Voit lisätä toisen viestin (enintään 2) tai muokata sitä, jos se on jo olemassa (eli "Automaattinen kaksoiskieli").

(*4) – Käytä trimmeriä äänenvoimakkuuden säätämiseen.

Lisätoiminnot

Päivittäminen USB-näppäimellä

Käyttäjän muistiEnintään 2 Mtavu
tiedosto. Mp3Äänitiedosto (suositus)
tiedosto. WAVÄänitiedosto (mono 16-bittinen 22,000 Hz))(16-bittinen 22,000 Hz:n mono)
tiedosto. CS2Konfigurointitiedosto / palautus:
- Viestit
- Asetukset
- Viesti > lattian määritys
- Viesti > palvelinsyötön määritys
tiedosto. S19Laiteohjelmiston päivitystiedosto

Menettely äänitiedostojen lataamiseksi muistiin palveluviestejä varten ja
räätälöityjen kerrosten osalta

1. Muotoile USB-muisti FAT32-muotoon;
  2. Lataa MP3-muotoiset äänitiedostot USB-muistin juurihakemistoon;
  3. Käynnistä Caruso-syntetisaattori ja anna järjestelmän käynnistyä;
  4. Aseta USB-muisti, jossa on aiemmin ladatut tiedostot, ja odota. Syntetisaattori näyttää USB-muistissa olevien äänitiedostojen määrän;
  5. Valitse tuotava tiedosto nuolinäppäimillä ja valitse OK. Vahvista uudelleen valinta ja odota, että tiedosto latautuu. HUOMAUTUS: Tiedostot on ladattava yksi kerrallaan;
  6. Kun haluamasi tiedostot on ladattu, paina ESC-painiketta ja odota USB-aseman poistoviestiä. Poista muisti ja Caruso-syntetisaattori käynnistyy automaattisesti uudelleen;
  7. Tiedoston lataus on suoritettu loppuun.

Menettely henkilökohtaisten lattiaviestien asettamiseksi

Tätä toimenpidettä varten Caruso-syntetisaattori on liitettävä Deum- tai DMG-ohjaimeen RS-485-sarjan kautta.

1. Siirry konfigurointivalikkoon;
  2. Siirry valikkoon "Viestien kieli" ja valitse "Käyttäjän kirjasto" ja odota tallentamista (ohita, jos olet tehnyt sen aiemmin);
  3. Tuo hissikorjaamo siihen kerrokseen, johon haluat asettaa henkilökohtaisen viestin;
  4. Kirjoita "ENSIMMÄINEN viesti - nykyinen kerros" ja valitse "Käyttäjän kirjasto". HUOMIO, vaikka se tulee "Käyttäjän kirjasto" tulee näkyviin heti, kun syötät valinnan, selaa koko valikko läpi, kunnes "Käyttäjän kirjasto" -valinta tulee uudelleen näkyviin. Jos tätä ei tehdä, tallennuksen vahvistusviesti tulee näkyviin, mutta viestiä ei aseteta;
  5. Valitse toistettavan viestin nimi ja vahvista OK ja odota pelastusta;
  6. Toista menettely kaikille kerroksille;
  7. Ääniviesti - lattian yhdistämistoimenpide suoritettu.

Menettely henkilökohtaisten palveluviestien asettamiseksi

1. Siirry konfigurointivalikkoon;
  2. Siirry valikkoon "Viestien kieli" ja valitse "Käyttäjän kirjasto" ja odota tallentamista (ohita, jos olet tehnyt sen aiemmin);
  3. Syötä "ENSIMMÄINEN viesti - palvelutulot" ja valitse tulo, johon haluat päästä haluaa antaa viestin;
  4. Valitse "User Library". HUOMIO, vaikka se tulee "User Library" ilmestyy heti, kun syötät valinnan, selaa koko valikkoa, kunnes "User Library" -valinta ilmestyy uudelleen. Jos tätä ei tehdä, tallennuksen vahvistusviesti tulee näkyviin, mutta viestiä ei aseteta;
  5. Valitse toistettavan viestin nimi ja vahvista valinta painamalla OK;
  6. Valitse "Toistotila", vahvista OK ja odota tallennusta;
  7. Toista menettely kaikkien huoltosisäänkäyntien osalta;
  8. Ääniviesti - palvelinsyötön yhdistämismenettely suoritettu loppuun.

Taulukkonäkymä

VirtalähdeJännite: 12Vdc – 20% ÷ 24Vdc + 20%
12Vac ÷ 24Vac + 20% (Korjattu)
Varaabsorptio: 60mA (24Vdc), 100mA (12Vdc)
Suurin absorptio: 100mA (24Vdc), 180mA (12Vdc)
Huoltotulojen nimellisjännite: 12/24 voltin AC/DC
Käyttölämpötila-10 °C ÷ +50°C
AudioUlkokaiutinlähtö: 8 ohm 500mW
Internl-kaiuttimen enimmäisteho: 85 dBA @ 1m
Tuetut äänimuodot: mp3, wav

Todistukset

Download

Versioluettelo

ViittausVersioLinkki
1.5Download PDF
(englanti)
Lisätty menettelyt äänitiedostojen lataamista ja asettamista varten1.6 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)

Konfiguraatiotiedosto

Liitteenä oleva konfigurointitiedosto on .ZIP-tiedosto;
sen sisällä on.CS2-tiedosto, joka on ladattava Caruso-laitteeseen, kuten aiemmin on ilmoitettu.

Päivitetty 21 marraskuuta 2023