Matisse DSD-skjerm

(Digital Signage Display)

(v 1.3)

Montering

H50 versjon

– Montering i H50-versjon

– H50 versjon demontering
H23 versjon

– H23-versjon montering

A) – Med utskjæring ved vegg (dimensjonsutskjæring: 283 x 185 mm)
B) – Uten utskjæring ved vegg

– H23 versjon demontering

Kablingsinstruksjoner

Strømforsyning

A) – EWS.AL224_100 – Valgfri strømforsyning (4,2A – 100W – 24V)

Direkte nettverksforbindelse med Matisse

Tilkobling via Ethernet-forlengere

A) – Maskinrom
B) – Skaft
C) – Toppen av hytta
D) – Matisse R5 posisjonsindikator i heisstolen

Informasjon om status for nettverkstilkoblinger

Meny – Nettverk

Paring med MosaicONE-programvaren

For å se prosedyren for å pare en Matisse / DSD-enhet med MOSAICONE-skyprogramvaren, besøk lenken nedenfor
Prosedyre for sammenkobling av Matisse/DSD med MOSAICONE

Datablad

DimensjonerTFT 15,6" H50-versjon:
401 x 251 x H51 mm
TFT 15,6" H23-versjon:
401 x 251 x H23 mm (med utskjæring på vegg)
401 x 251 x H47 mm (uten utskjæring på vegg)
Synlig område344,2×193,6 mm (16:9)
VedtakFull HD
Grad av beskyttelseIP2X
SkjermteknologiIPS
RAM2 GB LPDDR4
Masselagring8 GB EMMC
Strømforsyning (posisjonsinngang)24V DC ±10 %
Absorpsjon1000 mA
Driftstemperatur-10°C ÷ +50°C

Feilsøking

Feilbeskrivelse Alle Matisse visuelle og mediesystemer
Installasjonsfeil Displayet lyser ikkeSjekk for tilstedeværelse av 24VdC spenning.
Sørg for at spenningstypen samsvarer med det som kreves (likespenning, ikke vekselvis, ikke rettet).
Kontroller riktig polaritet på strømklemmene.
Selv om displayet virker av, kontroller at den røde FAIL-lampen på baksiden ikke lyser, hvis den er det, vil problemet i dette tilfellet være av en annen art. Ta kontakt med DMG.
Kontroller at egenskapene til systemet kan oppfylle forbrukskravene når det gjelder strømstyrke til enhetene, som anbefalt og for korrekt drift kan det være nødvendig å bruke ekstra strømforsyninger (tilgjengelig fra DMG).
Display Blinker eller starter på nytt kontinuerligSørg for at type og spenningsverdi samsvarer med de som kreves, hvis problemet vedvarer kan det tilskrives en HW-defekt.
Konstant rød LEDEnhet i FAIL. Indikerer en alvorlig systemfeil, som ligger i en maskinvarefeil eller annen uløselig defekt. Ta kontakt med DMG.
Blinkende rød LEDEnhet i FAIL. Indikerer en generisk systemFEIL, i dette tilfellet kan det ha vært et problem knyttet til grafisk eller fw-programmering av enheten, en oppdatering via USB kan være tilstrekkelig. Eks: displayet viser "NO GRAPHIC FOUND" assosiert med den blinkende røde LED-en (se feilmeldinger).
Displayet viser ikke tall og/eller pilerPass på at type og spenningsverdi samsvarer med de som kreves for inngangene, sørg for at du har riktig stilt inn typen felles.
Feilmeldinger High display temperature
Device is on standby.
Wait for temperature to decrease.
The system will start automatically
Dette er en "varsel"-melding. Enheten har oppdaget en temperaturøkning. Systemet slår automatisk av alle funksjonene (unntatt de for heisene) slik at du kan gå tilbake til tillatte verdier. Forlengelsen av denne defekten forårsaker blokkering av enheten (se neste punkt)
Display malfunction detected
Please contact technical assistance
Dette er en alvorlig feilmelding. Det får systemet til å blokkere og kan oppstå på to måter:
1 - varselmeldingen fra forrige punkt oppstår 10 ganger (årsakene er de som er rapportert i dette punktet)
2 - temperaturstigningen er ekstremt rask. Dette gjør at systemet tolker defekten som et monteringsproblem og i alle fall merke den som "potensielt skadelig". i dette tilfellet er det ikke mulig å gripe inn eksternt.
Feil gjenkjenning KodingsgrensesnittFor skjermer som bruker kodegrensesnitt (spor), vises dataene til det innsatte grensesnittet på skjermen ved oppstart. Hvis det oppstår en inkonsekvens, skal mangelen tilskrives HW.
Displayet slås på, men starter ikke opp eller fryser under oppstartDenne defekten manifesterer seg med den manglende skjermen til pingvinene til operativsystemet "Linux" eller med avbrudd av DMG-skrivingen (som oppfører seg som en lastestang); hvis en av disse forholdene oppstår, vennligst kontakt DMG.
Displayet blir svart etter funksjon, men starter på nytt på riktig måte etter tvungen omstart. Kun for Matisse 15,6", 18,5", 21,5"Denne defekten ble KUN oppdaget på LVDS-skjermer og derfor alle Matisse BIG-er (DSD -Touch and NOT). Ta kontakt med DMG.
Displayet viser indikasjonen "E" etterfulgt av et nummer XI dette tilfellet er det en generisk feilindikasjon på grunn av feil innstilling av displayet. Ta kontakt med DMG
Ingen forbindelse Skjermen kobles ikke til Internett.HOVEDÅRSAKER:
1 - hvis du bruker et SIM-kort med 4G-ruter (Telemaco II eller Teltonika), sjekk signalkvaliteten.
2 - hvis et SIM-kort med en 4G-ruter brukes (Telemaco II eller Teltonika), sjekk trafikktilgjengelighet.
3 - hvis et SIM-kort med en 4G-ruter brukes (Telemaco II eller Teltonika), sjekk at en DATA-plan er aktiv.
4 - Pass på at ETHERNET-tilkoblingen er direkte eller med dedikerte enheter (HUB, Extender osv.).
5 - unngå skjøter og forlengelser direkte på ETHERNET-kabelen.
6 - sjekk for tilstedeværelsen av brannmur.

NYTTIGE KONTROLLER Å UTFØRE:
1 - Sjekk at den grønne LED-en på baksiden (ETHERNET-port) blinker når nettverkskabelen er koblet til.
2 - Bare med Matisse R5, sørg for at lysdiodene på ETHERNET-kontakten er på (konstant gult og blinkende grønt).
3 - hvis DHCP-tilkobling sjekk i menyene at enheten tar en automatisk IP.
4 - Bare med Matisse R5, koble til DIDO-nettsiden direkte fra enhetsmenyen.

ReferanseVersjonLink
1.1Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert til Matisse R51.2Download PDF
(Engelsk)
Montering av H50-versjon1.3 (gjeldende versjon)Download PDF
(Engelsk)
Oppdatert 30. august 2023