Matisse DSD -näyttö

( Digitaalinen opastinnäyttö )

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

Päivitetty EN81-28:2018 -asetukseen.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet

Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Hela

H50-versio

– H50-version asennus

– H50-version purkaminen
H23-versio

– H23-version asennus

A) - Leikattu seinässä (mitat leikattu: 283 x 185 mm)
B) – Ilman seinää

– H23-version purkaminen

Johdotusohjeet

Virtalähde

A) – EWS. AL224_100 – Valinnainen virtalähde (4.2A – 100W – 24V)

Suora verkkoyhteys Matissen kanssa

Liitäntä Ethernet-laajennusten kautta

A) – Konehuone
B) – Akseli
C) – Hytin yläosa
D) – Matisse R5 -asennon ilmaisin hissiautossa

Tiedot verkkoyhteyksien tilasta

Valikko – Verkostoituminen

Pariliitos MosaicONE-ohjelmiston kanssa

Alla olevasta linkistä näet matisse/ DSD-laitteen ja MOSAICONE-pilviohjelmiston yhdistämisen
Menettely Matissen/DSD:n ja MOSAICONEn yhdistämiseksi

Taulukkonäkymä

MitatTFT 15,6" H50-versio:
401 x 251 x K51 mm
TFT 15,6" H23-versio:
401 x 251 x K23 mm (seinässä leikkaus)
401 x 251 x K47 mm (ilman seinää leikattua)
Näkyvä alue344,2×193,6 mm (16:9)
PäätöslauselmaFull HD
Suojan asteIP2X
Näytön tekniikkaIPS
OINAS2 GT LPDDR4
Massamuisti8 GT EMMC
Virtalähde (sijainnin syöttö)24V DC ±10%
Imeytyminen1000 mA
Käyttölämpötila-10 °C ÷ +50 °C

Vianetsintä

Vian kuvaus Kaikki Matissen visuaaliset ja mediajärjestelmät
Asennusvirheet Näyttö ei sytyTarkista 24VdC-jännitteen olemassaolo.
Varmista, että jännitetyyppi on vaaditun mukainen (tasajännite, ei vaihtuva, ei korjattu).
Tarkista virtaliittimien oikea napaisuus.
Vaikka näyttö näyttäisi olevan pois päältä, tarkista, että takana oleva punainen FAIL-johto ei ole päällä, jos se on, tässä tapauksessa ongelma olisi erilainen. Ota yhteyttä DMG:hen.
Tarkista, että järjestelmän ominaisuudet voivat täyttää kulutusvaatimukset laitteiden virran suhteen, kuten suositellaan ja oikean toiminnan kannalta, voi olla tarpeen käyttää lisävirtalähteitä (saatavana DMG: ltä).
Näytä välähdykset tai käynnistyy uudelleen jatkuvastiVarmista, että tyyppi ja jännitearvo ovat vaadittujen vaatimusten mukaisia, jos ongelma jatkuu, se voi johtua HW-viasta.
Tasainen punainen LEDLaite FAIL-tilassa. Ilmaisee vakavan järjestelmävirheen, joka liittyy laitteistovikaan tai muuhun ratkaisemattomaan vikaan. Ota yhteyttä DMG:hen.
Vilkkuva punainen LEDLaite FAIL-tilassa. Osoittaa yleisen järjestelmän VIRHEEN, tässä tapauksessa laitteen graafiseen tai fw-ohjelmointiin on saattanut liittyä ongelma, päivitys USB: n kautta voi olla riittävä. Esimerkki: näytössä näkyy vilkkuvaan punaiseen LED-valoon liittyvä "NO GRAPHIC FOUND" (katso virheilmoitukset).
Näytössä ei näy numeroita ja/tai nuoliaVarmista, että tyyppi ja jännitearvo vastaavat tuloihin tarvittavia arvoja, varmista, että olet asettanut yhteisen tyypin oikein.
Virhesanomista High display temperature
Device is on standby.
Wait for temperature to decrease.
The system will start automatically
Tämä on "hälytysviesti". Laite on havainnut lämpötilan nousun. Järjestelmä sammuttaa automaattisesti kaikki toiminnot (paitsi hissien toiminnot), jotta voit palata sallittuihin arvoihin. Tämän vian pitkittyminen aiheuttaa laitteen tukkeutumisen (katso seuraava kohta)
Display malfunction detected
Please contact technical assistance
Tämä on vakava virheilmoitus. Se aiheuttaa järjestelmän tukkeutumisen ja voi tapahtua 2 tavalla:
1 - edellisen kohdan hälytysviesti esiintyy 10 kertaa (syyt ovat tässä kohdassa ilmoitetut)
2 - lämpötilan nousu on erittäin nopeaa. Tämä saa järjestelmän tulkitsemaan vian kokoonpano-ongelmaksi ja joka tapauksessa merkitsemään sen "mahdollisesti haitalliseksi". Tässä tapauksessa ei ole mahdollista puuttua etänä.
Väärä tunnistus KoodausrajapintaNäytöissä, jotka käyttävät koodausliitäntöjä (korttipaikkoja), lisätyn käyttöliittymän tiedot näkyvät näytöllä käynnistyksen yhteydessä. Jos epäjohdonmukaisuutta ilmenee, vika on luettava HW: n syyksi.
Näyttö käynnistyy, mutta ei käynnisty tai jumittuu käynnistyksen aikanaTämä vika ilmenee "Linux" -käyttöjärjestelmän pingviinien puuttuvalla näytöllä tai DMG-kirjoituksen keskeytyksellä (joka käyttäytyy kuin latauspalkki); jos jompikumpi näistä tiloista ilmenee, ota yhteyttä DMG:hen.
Näyttö muuttuu mustaksi toiminnan jälkeen, mutta käynnistyy uudelleen oikein pakotetun uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Vain Matisse 15,6", 18,5", 21,5"Tämä vika havaittiin VAIN LVDS-näytöissä ja siten kaikissa Matisse BIG -näytöissä (DSD -Touch ja NOT). Ota yhteyttä DMG:hen.
Näytössä näkyy merkintä "E", jota seuraa numero XTässä tapauksessa se on yleinen virheilmoitus, joka johtuu näytön virheellisestä asetuksesta. Ota yhteyttä DMG:hen
Ei yhteyttä Näyttö ei muodosta yhteyttä Internetiin.TÄRKEIMMÄT SYYT:
1 - jos käytät SIM-korttia 4G-reitittimen kanssa (Telemaco II tai Teltonika), tarkista signaalin laatu.
2 - jos käytetään SIM-korttia, jossa on 4G-reititin (Telemaco II tai Teltonika), tarkista liikenteen saatavuus.
3 - jos käytetään SIM-korttia, jossa on 4G-reititin (Telemaco II tai Teltonika), tarkista, että DATA-sopimus on aktiivinen.
4 - Varmista, että ETHERNET-yhteys on suora tai että siihen on varattu laitteita (HUB, Extender jne.).
5 - vältä liitoksia ja jatkeita suoraan ETHERNET-kaapelissa.
6 - tarkista palomuurin olemassaolo.

HYÖDYLLISIÄ TARKISTUKSIA SUORITETTAVAKSI:
1 - Tarkista, että takana oleva vihreä LED (ETHERNET-portti) vilkkuu, kun verkkokaapeli on kytketty.
2 - Varmista vain Matisse R5:llä, että ETHERNET-liittimen LED-valot palavat (tasaisen keltaiset ja vilkkuvat vihreänä).
3 - jos DHCP-yhteys tarkistaa valikoista, että laite ottaa automaattisen IP-osoitteen.
4 - Vain Matisse R5:llä voit muodostaa yhteyden DIDO-verkkosivulle suoraan laitevalikosta.

ViittausVersioLinkki
1.1Download PDF
(englanti)
Päivitetty Matisse R5:een1.2Download PDF
(englanti)
H50-version kiinnitys1.3 (nykyinen versio)Download PDF
(englanti)
Päivitetty 30 Giugno 2023