Giotto M-One

(v 1.0)

Voit tarkistaa ja ladata kaikki tämän oppaan versiot seuraavasta linkistä.

Tämä laite on päivitetty standardin EN81-28:2018 mukaiseksi.

Turvallisuus- ja käyttöohjeet
Ennen tuotteidemme asentamista suosittelemme tutustumaan alla olevassa linkissä olevasta turvallisuus- ja käyttösuosituksia käsittelevään osioon.

Giotto + MosaicONE

Giotto on DMG:n 65 000 värin TFT-näyttö, joka on nyt saatavana erilaisilla grafiikkamalleilla, joita voidaan mukauttaa suoraan MosaicONE-alustalta.
Sen eri koot kattavat useita eri levyisiä kiinnikkeitä:

Giotto 4,3″
Giotto 5″
Giotto 5,6″
Giotto 7″
Giotto 10,1″

Järjestelmän yleinen ulkoasu

( A )DMG-liitäntäkorttipaikka
( B )Ohjelmointinäppäimet
( C )USB-pistoke
( D )Signaalitulot
( E )Äänen laukaisutulo
( F )Virtalähde (12/24 Vdc)
( G )Audio OUT (ulkoiset kaiuttimet)
( H )Diagnostiikka Led

Hela

Giotto 4.3"
Hitsatut tapit päälle 1,5/3 mm painikepaneeli

Jos vaihdat olemassa olevan asentoilmaisimen, varmista, että nastojen pituus vastaa edellä mainittua; Jos ei, lyhennä niitä.
Giotto 4.3" (EN81-71)
Hitsatut tapit 2/3 mm:n painikepaneelissa
Jos vaihdat olemassa olevan asentoilmaisimen, varmista, että nastojen pituus vastaa edellä mainittua; Jos ei, lyhennä niitä.
Giotto 5"
Takalevyn tapit (1/1,5 mm:n painikepaneelille)
Hitsatut tapit 2/3 mm:n painikepaneelissa
Etukiinnitteinen 1/2 mm painikepaneeliin
Giotto 5.6"
Hitsatut tapit 1,5/3 mm:n painikepaneelissa
Jos vaihdat olemassa olevan asentoilmaisimen, varmista, että nastojen pituus vastaa edellä mainittua; Jos ei, lyhennä niitä.
Giotto 7″
Hitsatut tapit 1,5/3 mm:n painikepaneelissa

A) – Nämä 3 komponenttia on ehkä jo koottu DMG: hen.

Takalevyn tapit (1/2 mm:n painikepaneelille)

1) – Kokoa kaikki komponentit.
2) – Muista ensin poistaa kaksipuolinen teippi alalevystä.
A) – Nämä 3 komponenttia on ehkä jo koottu DMG: hen.
Giotto 7" (EN81-71)
Hitsatut tapit 2/3 mm:n painikepaneelissa

A) – Vain 2 mm: n paksuuslevyllä
B1) – 2/3 mm paksuuslevyllä
B2) – 1,5 mm paksuuslevyllä (NOT EN81-71)
Jos vaihdat olemassa olevan asentoilmaisimen, varmista, että nastojen pituus vastaa edellä mainittua; Jos ei, lyhennä niitä.
Giotto 10.1″
Giotto 10,1" kokonaismitat: 243 x 169 mm (k 35,5 mm)

Hitsatut tapit 1,5/3 mm:n painikepaneelissa
Giotto Jälkiasennus
Etuasennettu versio jälkiasennusta varten, sama D67-asennonilmaisimen leikkaus.
ESYSPK2 ulkoinen kaiutin (lisävaruste)
Takanäkymä(*) - TFT Enintään 7″:n näyttö
(**) - TFT 10,1″ (**) - TFT 10,1″ (**)
(***) - Versio, jossa on hitsatut tapit.
(****) - Versio, jossa on taustalevy ja biiliima

Johdotus

Perusjohdotus

Giotto + NON-DMG-säätimet
Oma CAN-protokolla

1 johto / lattia
Enintään 10 kerrosta.

1 Johto / segmenttiEnintään 29 kerrosta (-9, 0, 19)

Harmaa / BinaariEnintään 72 kerrosta (-9, 0, 62)

TKE/MEA/Autinor
Giotto + DEUM-kooderi
Lisätietoja on Encoder DEUM -tukisivulla

DMG CAN -sarjaprotokolla

DMG 3-johtiminen sarjaprotokolla

RS485-sarja
Giotto + Pitagora 4.0
AUTO

LATTIA

Giotto + Pitagora V3
AUTO

LATTIA

Giotto + A.P.S. (autonominen paikannusjärjestelmä)
Raffaello-, Giotto- ja Matisse-sarjan DMG-näyttöjen autonominen paikannusjärjestelmä mahdollistaa nostoasennon ja suunnan näyttämisen ohjaimesta riippumatta. Käyttöliittymä käyttää hissiauton yläosaan asennettuja anturisignaaleja.

Jos sellainen on käytettävissä, on mahdollista käyttää samoja säätimen käyttämiä asennon antureita.
Jos EI käytettävissä, sinun on asennettava:
• 1 EI magneettianturia matkustamossa + 1 magneetti jokaisessa kerroksessa asentoa varten.
• 1 EI magneettianturia matkustamossa + 1 magneetti pääkerroksessa RESET-toimintoa varten.

Tässä käyttöliittymässä on CAN BUS -sarjalinja lattian sijainti-ilmaisimien ohjaamiseen.
Kaikki muut toiminnot (Äänisyntetisaattori, gong, ilmaisimet jne.) ovat näytön teknisen tuen sivulla.

Autonominen paikannusjärjestelmä

Huoltosanomien johdotus

AUTOLATTIA
S1Hälytys lähetettyHälytys
S2Viestintä vakiintunutAuto täällä
S3YlikuormitusTapa
S4Antipaninen valoEi merkintää

Palveluviestejä voidaan ohjata myös sarjaväylän kautta DMG-ohjaimella tai DEUM.M15-kooderilla.

TRIGGER-komennon kytkentä (vain rinnakkaiset tulot)

Tätä tuloa on käytettävä lattian ääniviestien ja gongin käynnistämiseen.

Ei napaisuutta

Ulkoisten lisävarusteiden liittäminen

Ulkoisen kaiuttimen liittäminen
Ulkoisen nuolen liittäminen

Ajoneuvon parametrien asettaminen

Kaikkia Giotton visuaalisia asetuksia voi tarkastella ja muokata Mosaic One-ohjelmalla. Jotkin parametrit ovat käytettävissä vain sisäisessä valikossa:

PRGADV
Pääsynäppäin:
valikko, alivalikko, asetukset

Arvoasetus
Valikon navigointinäppäin
Valikon siirtymisnäppäimet

Siirry valikkoon painamalla PRG.

Näytössä home näkyvä QR-koodi viittaa Giotto M-Onen DIDO-verkkosivulle.

Valikon navigointikielen asettaminen

Giotto M1 >> Näytön asetukset >> Valikon kieli

Koodausprotokollan asettaminen

Giotto M1 >> Tulo
Parametrit muuttuvat liitetyn liitännän mukaan.

Käyttöliittymäasetusten asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset
Giotton asettaminen hissin hissikorin osoittimeksi tai kerroksen osoittimeksi

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Näytön kokoonpano

Aseta, onko kyseessä autonäyttö (COP) vai laskeutumisnäyttö (LIP/LOP).

Lattiapoikkeaman asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Offset

Ensimmäisen visualisoinnin asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Ensimmäinen visualisointi

Tätä parametria käytetään binääri- tai harmaasignaalitulon kanssa ja se määrittää näytön käyttäytymisen, kun kaikki tulot ovat inaktiivisia (mikä vastaa sitä, että ohjain asettaa kaikki bitit arvoon "0").

1) Se ei näytä mitään numeroita
2) Alin kerros

Rinnakkaisasentotulojen yhteisen arvon asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Yleinen valinta

Vieritysnuolten asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Nuolen tyyppi

1) Kiinteät nuolet
2) Vieritysnuolet

Lisäsignaalien käyttöönotto

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Ota AUX-signaalit käyttöön

Kun parametrin "AUX-signaalien käyttöönotto" arvoksi on asetettu "6+4", voit määrittää huoltoviestisymbolit AUX-tuloihin (X07-X10) tämän valikon avulla.

1) 10 lattian rinnakkaistuloa (X01÷X10) + 0 AUX-signaalia.
2) 6 lattian rinnakkaista tuloa (X01÷X06) + 4 AUX-signaalia (X07÷X10).

Lattianvaihdon näyttöviiveen asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Tulon suodatus

Näytön viive auttaa välttämään visualisointivirheitä lattianvaihdon aikana.

00 = pois käytöstä
01 = 100 ms
-
20 = 2000 ms

Gongin ottaminen käyttöön nuolisyötöstä

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Gong nuolilta

Tämän vaihtoehdon avulla voit käyttää nuolisignaalia ääniviestin toiston laukaisijana.

Palomiesten toimintaparametrin käyttöönotto

Giotto M1 >> Asetukset >> Käyttöliittymän asetukset >> Palomiesten toiminta

Tämän parametrin avulla voidaan asettaa näyttö palomiesten toiminnan aikana.

1) Ei käytössä: normaali toiminta
2) Uloskäytävän lattia: kun palomiehet ovat toiminnassa, ilmaisin näyttää vain lattiasymbolit.
3) Ei-uloskäyntilattia: kun palomiehet ovat toiminnassa, merkkivalo sammuu.

Graafisten asetusten asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset
Piilota lattiasymbolit

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Piilota lattiasymbolit

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää tai piilottaa lattiasymbolin näytöllä.

Piilota nuolet

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Piilota nuolet

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää tai piilottaa nuolet näytöllä.

Piilota lattiasymboli signaalilla

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Piilota lattiasymboli signaalilla

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää tai piilottaa lattiasymbolin näytössä, kun huoltoviesti näytetään.

Piilota nuolet signaalilla

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Piilota nuolet signaalilla

Tämän vaihtoehdon avulla voit näyttää tai piilottaa nuolen näytössä, kun huoltoviesti näytetään.

Suodata vilkkuvat signaalit

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Suodata vilkkuvat signaalit

Tämä vaihtoehto suodattaa ohjaimen vilkkuvat signaalit, jotta vältetään TFT-näytön ei-toivotut häivytysvaikutukset.

Näytön suuntauksen asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Suunnistus

Tämän vaihtoehdon avulla käyttäjä voi säätää näytön sisältöä näytön asennussuunnan mukaan.

Palveluviestien syötteiden asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> S1-S4 tulojen konfigurointi

C) Auto
F) Lattia

Katso myös:
Palveluviestien johdotus

Apusignaalien asettaminen

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> AUX-signaalien kokoonpano

Piilolevy

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Piilolevy

Järjestelmän kapasiteettikilven tietoja koskevien tietojen näyttäminen (tai näyttämättä jättäminen).

EN81-28

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> EN81-28

Jos tämä asetus on käytössä, EN81-28-signaalit (jos ne ovat aktiivisia) näytetään yhdessä. Jos tämä asetus on poistettu käytöstä, EN81-28-signaalit näytetään vuorotellen.

Energiansäästötoiminnon ottaminen käyttöön

Giotto M1 >> Asetukset >> Graafisen asetukset >> Näytönsäästäjän ajastin

Ota tämä vaihtoehto käyttöön näytönsäästäjän aikojen asettamiseksi.

Ääniasetusten asettaminen

Giotto M1 >> Audioasetukset
Äänitason säätäminen

Giotto M1 >> Audioasetukset >> _____ Tilavuus

A) Gongin äänenvoimakkuus
B) viestien määrä (lattia)
C) Suuntaviestien määrä
D) Summerin äänenvoimakkuus
E) Signaalien määrä
F) Muutosilmoitus
G) Taustamäärä

Ääniviestien toiston viiveen asettaminen

Giotto M1 >> Audioasetukset >> Käynnistimen viive

Viive laukaisimen aktivoinnin jälkeen:
00 = pois käytöstä
01 = 100ms
30 = 3000ms (3 sekuntia)

Ääniviestien toistojärjestyksen asettaminen

Giotto M1 >> Audioasetukset >> Sanoman järjestys

Valitse toistettavien ääniviestien tarkka järjestys.

Muut asetukset

Taustavaloasetukset
Giotto M1 >> Näytön asetukset >> Taustavaloasetukset

Näytön taustavaloarvot pysyvät kiinteinä, eikä niitä pidä sekoittaa virransäästötoimintoon..

Demo-tila
Giotto M1 >> Näytön asetukset >> Demo-tila

Palauta kaikki asetukset
Giotto M1 >> Asetukset >> Palauta kaikki asetukset

Näytön alkuperäiset tehdasasetukset palautetaan ja kokoonpanot poistetaan.

Giotto-näytön päivitys

Giotto M1 >> USB
Giotto M1 >> USB >> Tuo tiedosto

A) On mahdollista tuoda sekä graafisia malleja (.gr5) että laiteohjelmistopäivityksiä (.bin) USB-tikulta. Molemmat näkyvät kontekstivalikossa. Noudata alla olevaa menettelyä.
B) Ei vielä saatavilla.

1) Vie valittu kokoonpano (.gr5/.bin) MosaicONE-pilviohjelmistosta.
2) Kopioi tiedosto USB-muistiin (FAT32-muotoinen / enintään 64 Gt).
3) Aseta muisti suoraan Giotto-näytön USB-porttiin ja käytä kontekstivalikkoa.

Taulukkonäkymä

Mitat 4,3"132 x 80 mm (K20)
4,3" (EN81-71)138 x 100 mm (K26)
5" Taakse asennettu125 x 96 mm (K23)
5" Etuosaan asennettu
5,6"132 x 129,5 mm
7"177,8 x 144 mm (K20)
7" (EN81-71)198 x 165 mm (K26)
10,1"243 x 169 mm (K35,5)
Näyttö (katseltava alue) 4,3"98,7 x 57,2 mm • 480 x 272 pikseliä • 65.000 väriä
4,3" (EN81-71)
5" Taakse asennettu111 x 63 mm • 480 x 272 pikseliä • 65 000 väriä
5" Etuosaan asennettu
5,6"115 3 x 87,1 mm • 640 x 480 pikseliä • 65 000 väriä
7"157 x 89 mm • 1 024 x 600 pikseliä • 65 000 väriä (IPS-näyttö)
7" (EN81-71)
10,1"222,7 x 125,3 mm • 1024 x 600 pikseliä • 65.000 väriä (IPS-näyttö)
Virtalähde (sijainnin syöttö) 12÷24V DC ±10%
Imeytyminen 4,3"NÄYTTÖ
12V DC: Max 110mA • 24V DC: Max 70mA
PANIIKKI VALO
12V DC: Max 110mA • 24V DC: Max 70mA
5"NÄYTTÖ
12V DC: Max 270mA • 24V DC: Max 150mA
PANIC-VALO
12V DC: Max 242mA • 24V DC: Max 125mA
5,6"NÄYTTÖ
12V DC: Max 270mA • 24V DC: Max 150mA
PANIC-VALO
12V DC: Max 242mA • 24V DC: Max 125mA
7"NÄYTTÖ
12V DC: Max 230mA • 24V DC: Max 134mA
PANIC-VALO
12V DC: Max 210mA • 24V DC: Max 110mA
10,1"NÄYTTÖ
12V DC: Max 220mA • 24V DC: Max 120mA
PANIIKKI VALO
12V DC: Max 220mA • 24V DC: Max 120mA
Ilmaisimien syötteet S1 / S2 / S3:
12÷24V DC ±10% (opto eristetty)
Impedanssi = 3Kohm
IP-suojaus 4,3"/5,6"/7"/10,1"IP44
Käyttölämpötila 4,3"-10 °C ÷ +50 °C
5"
5,6"
7"
10,1"

Ohjelmisto

MosaicONE-opas

Vianetsintä

Vian kuvaus Giotto 4,3" / 5" Giotto 5,6" / 7" / 10,1"
Asennusvirheet Näyttö ei sytyTarkista 12/24VdC-jännitteen olemassaolo.
Varmista, että jännitetyyppi on vaaditun mukainen (tasajännite, ei vaihtuva, ei korjattu).
Tarkista virtaliittimien oikea napaisuus.
Vaikka näyttö näyttäisi olevan pois päältä, tarkista, että takana oleva punainen FAIL-johto ei ole päällä, jos se on, tässä tapauksessa ongelma olisi erilainen. Ota yhteyttä DMG:hen.
Tarkista, että järjestelmän ominaisuudet voivat täyttää kulutusvaatimukset laitteiden virran suhteen, kuten suositellaan ja oikean toiminnan kannalta, voi olla tarpeen käyttää lisävirtalähteitä (saatavana DMG: ltä).
Näytä välähdykset tai käynnistyy uudelleen jatkuvastiVarmista, että tyyppi ja jännitearvo ovat vaadittujen vaatimusten mukaisia, jos ongelma jatkuu, se voi johtua HW-viasta.
Tasainen punainen LEDLaite FAIL-tilassa. Ilmaisee vakavan järjestelmävirheen, joka liittyy laitteistovikaan tai muuhun ratkaisemattomaan vikaan. Ota yhteyttä DMG:hen.
Vilkkuva punainen LEDLaite FAIL-tilassa. Osoittaa yleisen järjestelmän VIRHEEN, tässä tapauksessa laitteen graafiseen tai fw-ohjelmointiin on saattanut liittyä ongelma, päivitys USB: n kautta voi olla riittävä. Esimerkki: näytössä näkyy vilkkuvaan punaiseen LED-valoon liittyvä "NO GRAPHIC FOUND" (katso virheilmoitukset).
Näytössä ei näy numeroita ja/tai nuoliaVarmista, että tyyppi ja jännitearvo vastaavat tuloihin tarvittavia arvoja, varmista, että olet asettanut yhteisen tyypin oikein.
Virhesanomista Firmware file not foundAsetetusta tikusta ei löydy laiteohjelmistoa (.bin). Ongelma saattaa ilmetä, kun grafiikka (. CFC) on päivitetty asettamalla USB-tikku näytön ollessa pois päältä ja kytkemällä se sitten päälle. Oikea lastausmenettely . CFC-tiedostot on asetettava avain näytön ollessa päällä.
Graphic file not foundAsetetusta tikusta ei löydy graafista tiedostoa (.cfc). Tarkista tiedoston nimi, flash-aseman muotoiluparametrit ja suorita tarvittaessa flash-aseman ei-nopea muoto Windowsista. Flash-asemat, joiden koko on 32 Gt tai enemmän, eivät todennäköisesti toimi, koska niitä ei ole mahdollista alustaa näytön luettavassa muodossa.
Waiting USB for firmwareNäyttö odottaa laiteohjelmiston (.bin) lataamista USB-tikun kautta.
Waiting USB for graphic configurationNäyttö odottaa graafisen määritystiedoston (.cfc) lataamista USB-tikun kautta.
Wrong RESTämä viesti tulee näkyviin, kun kokoonpanon resoluutio ei ole sama kuin asennetun TFT-paneelin. Lataa sopiva kokoonpano.
Disk error: check that USB key is formatted in FAT32
or
File read error - please format in FAT32
Laite ei hyväksy kynäasemia, joita ei ole alustettu FAT32-muodossa.
Alusta kynäasema FAT32-muodossa ja toista toimenpide
Error Load Container Waiting USBNämä virheilmoitukset johtuvat RAM-vian TUNNETUSTA ongelmasta. Tämä vika on nyt ratkaistu uusissa versioissa, mutta se voi toistua jo asennetuissa laitteissa, joihin laiteohjelmistopäivitys on tehty 1.XX-versiosta 2.XX-versioon.
Näytön laiteohjelmisto on päivitettävä.
INTERFACE_RUN Error
Assert image.c line xxx
Väärä tunnistus KoodausrajapintaNäytöissä, jotka käyttävät koodausliitäntöjä (korttipaikkoja), lisätyn käyttöliittymän tiedot näkyvät näytöllä käynnistyksen yhteydessä. Jos epäjohdonmukaisuutta ilmenee, vika on luettava HW: n syyksi.
Näyttö käynnistyy, mutta ei käynnisty tai jumittuu käynnistyksen aikanaJos latauspalkki jäätyy, se voi olla grafiikkatiedosto-ongelma. Luo tiedosto uudelleen (.cfc) ja toista lataus.
Näytössä näkyy merkintä "E", jota seuraa numero XTässä tapauksessa se on yleinen virheilmoitus, joka johtuu näytön virheellisestä asetuksesta. Ota yhteyttä DMG:hen

ViittausVersioLinkki
V4-versioV4Download PDF
(englanti)
MosaicONE-versio1.0Download PDF
(englanti)
Päivitetty 11 Settembre 2024